HOME | WORLD | EMAIL | SUOMI | KARJALA |


Tämä on helppokäyttöinen palvelu Veikkaus Oy:n asiamiehille, jotka haluavat ansaita entistä suurempia asiamiespalkkioita ja auttaa asiakkaitaan voittamaan pitkävedossa. Palvelulla on erittäin pitkä historia, joka ulottuu vuodesta 1940 tähän päivään asti. Välineiden ja menetelmien kehittymisestä huolimatta kaikkien rahapelien lopullinen voittaja on edelleen ihminen. Tarkemmin sanottuna yksilö, koska kaikista ei voi tulla voittajia toinen toisiaan seuraamalla. Vain yksi on paras. Annetaan sille Veikkauksen mainostama nimi.

MALTTI-KIOSKI


Veikkaus Oy:n asiamiehet

Veikkaus Oy kertoo nettisivuillaan, että rahapeleissään epäonnistuneiden asiakkaiden menettämistä rahoista enemmän kuin kaksi kolmasosaa kerätään myyntipaikkoihin kuten kauppoihin, kioskeihin ja huoltoasemille saapuneilta asiakkailta. Myyntipaikkoja on Suomessa enemmän kuin 6000 ja pitkävetoa tarjoavia asiamiehiä enemmän kuin 3000. Näiden Veikkauksen etuasiakkailta keräämistä häviörahoista muutama prosentti palautetaan asiamiehille myyntipalkkioina.


Suuri rahapeliongelma ja sen ratkaisu

Kun rahapelikauppa on siirtynyt yhä enemmän Veikkauksen omille nettisivuille, monet asiamiehet ovat joutuneet vaikeuksiin. Veikkauksen asiamiehillä ja asiakkailla on siksi ratkaistavanaan yhteinen ongelma. Se on nimeltään raha. Kuinka voidaan lisätä myyntiä ja kasvattaa asiamiespalkkiota siten, että asiakkaat eivät menetä rahaa entistäkin enemmän? Tähän on olemassa yksinkertainen ratkaisu: onnistuneiden rahapelien määrää pitää lisätä.

Näin se tapahtuu. Asiakkaille kerrotaan mistä otteluista ja minkä tulosten puolesta parhaat vedonlyöjät lyövät vetoa. Muuta ei tarvita. Kun vedonlyönti on voitollista, asiamiehet lähipiireineen voivat lisätä liikevaihtoa ja siten myös saatavia asiamiespalkkioita periaatteessa kuinka paljon tahansa. Samoin käy entisille häviöasiakkaille, joista voi näin tulla ihan oikeita etuasiakkaita mikäli molemmat pitävät panoksensa riskeihin verrattuna riittävän pienenä.


Tee näin

Jos olet Veikkaus Oy:n asiamies ja haluat näin auttaa itseäsi ja asiakkaitasi, ota yhteyttä henkilöön, joka kertoi sinulle tästä tai lähetä sähköpostia EMAIL. Palvelu on avoin kaikille mutta kaikki eivät voi olla voittajia, koska muiden pitää hävitä se mikä itse voitetaan. Tämän johdosta ja useista muistakin käytännön syistä tämä palvelu on mahdollista tarjota vain pienehkölle määrälle Veikkaus Oy:n asiamiehiä. Vaikka aikaisempi menestys on ollut vähintäänkin loistava, kenenkään vedonlyönnin voitollisuutta ei valitettavasti voida taata eikä luvata.


Palvelun sisältö ja käyttäminen

Etusivulla HOME saattaa olla esimerkki, josta näkee missä muodossa tiedot ovat saatavana. Talvella Englannin Premier League ja Championship, Saksan Bundesliga, Ranskan Ligue 1, Espanjan La Liga ja Italian Serie A. Kesällä Suomen Veikkausliiga, Ruotsin Allsvenskan ja Norjan Eliteserien.

Tiistaina tai keskiviikkona toimitettavat tiedot sisältävät yleensä 2..4 seuraavan viikonlopun (pe..ma) ottelua jokaisesta liigasta. Vetoa lyödään kotijoukkueen (1) tai vierasjoukkueen (2) voiton puolesta tai tasapelistä (X) Veikkaus Oy:n pitkävedossa joko yksitellen tai pitkinäkin riveinä kunkin oman valinnan mukaisesti.

Valittujen otteluiden kertoimet ovat niin suuret, että kolmen ottelun rivin kerroin voi olla suurempi kuin 30 ja kuuden ottelun rivin kerroin suurempi kuin 1000. Kun ottelut yksitellen eli "singlet" ovat voitollisia, pitkät rivit tuottavat eräänlaisena loton ja vedonlyönnin yhdistelmänä niin vedonlyöjille kuin asiamiehillekin yhteensä eniten mutta eivät niin tasaisesti kuin "singlet".


HOME | WORLD | EMAIL | SUOMI | KARJALA |
G Flag Counter


AcadooGhostwriter.com

.